SEZONAS ĒDIENKARTE UZ 10 DIENĀM

BROKASTIS PUSDIENAS LAUNAGS
1.diena Auzu biezputra ar sviestu, kakao ar pienu, sausiņš, ābols 10.00 piena stunda Dārzeņu zupa ar krējumu, viltotais zaķis ar kartupeļu biezeni, dārzeņu salāti ar eļļu, kompots no medus, rupjmaize Biezpiena nūjiņas ar ievārījumu, kafija ar pienu, cepumi
2.diena Biezputra „Spēkavīrs” ar sviestu, kafija ar pienu, sviestmaize 10.00 piena stunda Biešu zupa ar krējumu, aknas gulašs ar makaroniem, svaigs tomāts, sula „Assorti”, rupjmaize Kartupelu biezenis, salāti”Rudens pārstejgums”, tēja, vafeles
3.diena Griķu biezputra ar sviestu, piena, baltmaize ar ievārījumu 10.00 piena stunda Rasolņiks ar krējumu, zivju kotlete ar kartupeļu biezeni salāti „Veselība”, rupjmaize Pīrādziņš ar banāniem, jogurts
4.diena Makaroni ar sviestu ar cukuru, kakao ar pienu, sviestmaize 10.00 piena stunda Pupiņu zupa, gaļas tefteli ar sautētiem dārzeņiem, ķīselis, rupjmaize Kartupeļu kotlete ar burkāniem un krējumu, augļu tēja, sausiņš
5.diena Mannas biezputra ar sviestu, tēja ar pienu, sviestmaize 10.00 piena stunda Zupa ar zivju frikadēlēm un krējumu, vista gabaliņos ar sautēiem dārzeņiem, sula, rupjmaize Salda rulete, kakao ar pienu, augļu salāti , kafija, sviestmaize
6.diena Omlete, zaļi zirnīši, tēja ar pienu, sviestmaize. Bumbieris 10.00 piena stunda Soļanka ar krējumu, kneli ar tomātu mērci, varīti rīsi, biešu salāti ar eļļu, sula, rupjmaize Biezpiena sufle ar rozīnēm, kafija, baltmaize
7.diena Biezputra „Assorti”, kakao ar pienu, sviestmaize 10.00 piena stunda Zirņu zupa ar grauzdiņiem,zivju kotlete ar vārītiem kartupeļiem, salāti no svaiiem dārzeņiem, ābolu kompots, rupjmaize ar ķiploku mērci Pankūkas ar saldo mērci, ķīselis, banāns
8.diena Mieža biezputra ar sviestu, kafija ar pienu, baltmaize ar ievārījumu, ābols 10.00 piena stunda Zupa ar frikadēlēm, mēles gulašs ar piena mērci, makaroni, skābo kāpostu salāti, augļu kompots, rupjmaize Dārzeņu salāti, melna tēja, sviestmaize
9.diena Prosas biezputra ar sviestu, kafija ar pienu, sviestmaize ar sieru 10.00 piena stunda Skābo kāpostu zupa ar krējumu, cepta gaļa ar kartupeļu biezeni, svaigs tomāts, ābolu kompots, rupjmaize Biezpienu deserts, augļu salāti, tēja, baltmaize
10.diena Biezputra 5 graudu ar sviestu, cigoriņi ar pienu, baltmaize ar šokolādes krēmu, kivi 10.00 piena stunda Borščs ar krējumu, vistas kotlete, ar kartupeļu biezeni, svaigs gurķis, kompots ar rozīnēm, rupjmaize Biezpienu sacepums ar saldo mērci, kafija, sviestmaize